Sportmedisch

Sportmedisch

Tijdens het sporten kunnen er nog wel eens kleine ongelukjes gebeuren, maar ook goede spierpijn kan vervelend zijn. De producten die u hier vindt helpen de pijn te verzachten die opgelopen is tijdens het sporten. Zo vindt u onder andere diverse koel- en warmte elementen, sommige hiervan zijn zelfs zowel koud als warm te gebruiken. Maar ook voor hulpmiddelen bij blaren kunt u hier terecht. Met een goede blarenpleister van gel, deze voelt als een tweede huid, hebt u amper door dat er een blaar aanwezig is.

EHBO producten langs de lijn

Zeker bij sporten waar nog wel eens fysiek contact plaats vind, kunnen er vervelende ongelukken gebeuren. Daarom is het belangrijk dat de juiste eerste hulpmiddelen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een brancard (deken), hoofdkussen, warmte dekens en EHBO-kleding. Maar ook diverse soorten sporttape zijn verkrijgbaar. Sporttape blijft extra goed zitten tijdens het sporten in verhouding tot gewone tape.

Overige EHBO-producten voor sport

Natuurlijk zijn er nog veel meer EHBO producten verkrijgbaar die bij sportverenigingen en fysiotherapeuten nodig zijn. Bijna alles kunt u bij EVAC First Aid & Safety Products vinden. Van spalken tot lege en gevulde EHBO tassen/ verbanddozen. Hebt u vragen over producten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u met het vinden de juiste producten.
 
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie