Over EVAC

EVAC is in 2003 gestart als online leverancier van Eerste hulp en Bedrijfshulpverlening (BHV) artikelen. Inmiddels worden wij gezien als hét online adres voor EHBO en BHV artikelen.

Wij hebben sindsdien een enorme brede klantenkring opgebouwd. Wij leveren zowel aan wederverkopers en eerste hulp organisaties als ook aan eindgebruikers zoals bedrijven, scholen, (semi-) overheidsinstellingen, non-profit organisaties èn particulieren. 
 
SERVICE

Wij schrijven SERVICE bewust met hoofdletters. Dit is namelijk één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Hoewel u er meestal niets van merkt, is het voor ons vanzelfsprekend.
 
U kunt van ons niet alleen kwaliteit verwachten, ook een snelle levering hoort bij onze goede service. Bestellingen vóór 16:00 geplaatst worden normaal gesproken de volgende werkdag door onze transporteur aangeboden.
 
Heeft u uw bestelling sneller nodig? U kunt deze ook ophalen in Hedel. Levering op zaterdag is ook mogelijk. Maak dit bekend bij de afronding van uw bestelling en wij regelen het voor u.


U kunt via onze website uw aankopen eenvoudig en via een
veilige SSL verbinding betalen d.m.v. iDEAL, vooruitbetaling,
onder rembours of per creditcard.

Aan vaste klanten en overheids-instellingen leveren wij op rekening.Wij zijn continu op zoek naar producten die een uitbreiding op ons assortiment bieden. Als u wilt dat wij u hiervan op de hoogte houden, meldt u dan aan voor een van onze gratis nieuwsbrieven .

Wilt u meer informatie over een product of bent u op zoek naar producten die wij nog niet in ons assortiment hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op, u kunt ons tijdens werktijden bellen via 088-730 5800 of stuur een e-mailbericht via ons contactformulier .
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie