Eerste Hulp

Eerste hulp

Het verlenen van eerste hulp met de juiste producten kan iemands leven redden, maar ook in een minder bedreigende situatie is het belangrijk. Het verlenen van eerste hulp komt altijd onverwacht en juist daarom is het belangrijk dat de EHBO-artikelen die bij u thuis of op het werk nodig kunnen zijn, dan ook echt aanwezig zijn.

Basisproducten om eerste hulp te verlenen

Het woord EHBO associëren de meeste mensen met ernstige situaties, maar ook bij een snee in de vinger of een kind dat tijdens buitenspelen is gevallen moet EHBO krijgen. Zorg ervoor dat u altijd pleisters, jodium en basis verbandmiddelen in huis heeft. Hiermee kunt u de meeste ongelukjes direct verhelpen. Hebt u een bedrijf waar vaak snijwonden plaatsvinden, dan kunt u ook kiezen voor een pleisterdispenser. Dit handige apparaat kan veel soorten pleisters op een hygiënische wijze bewaren.

EHBO verbanddozen & EHBO sets

Voor iedere situatie heeft EVAC een passende verbanddoos of EHBO-set. Wij stellen veel verbanddozen namelijk zelf samen, hierdoor voldoet het aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis maar ook aan u persoonlijke verwachtingen. Naast grote en kleine verbanddozen hebben wij ook EHBO-sets die makkelijk zijn voor onderweg, bijvoorbeeld voor in de auto (verplicht in Duitsland), op de boot of in de caravan.
 
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie