Diversen

Diversen

In deze categorie vindt u alle producten die gerelateerd zijn aan EHBO, maar vaak minder bekend zijn of waarvan maar een klein assortiment beschikbaar is. Zo vindt u hier onder andere naslagwerken, producten voor tijdens en na de bevalling. Zie hier links het complete overzicht van alle productsoorten die wij u hier aanbieden.

Desinfectie en wondreiniging

Een klein wondje of een sneetje heeft iedereen wel eens. Ondanks dat het vaak onschuldig is, is het wel belangrijk dit altijd goed schoon te maken. Indien u dit niet doet, dan wordt de kans op ontstekingen vergroot. Met onze desinfectie en wondreinigingsproducten hebt u voor ieder wondje het juiste hulpmiddel om ontstekingen te voorkomen. Naast wondreiniging bieden wij ook desinfectiemiddelen zoals hand- en oppervlakte reinigingsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handzeep en Dettol.

Bij EVAC bieden we niet enkel producten die verzorging en reiniging voor uzelf bieden, maar ook producten die ervoor zorgen dat verschillende oppervlaktes goed en hygiënisch gereinigd worden. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit prettig vindt, met doekjes of met producten waar u juist wel of juist geen water bij nodig heeft.
 
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie