Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze website, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is.

Fouten (in de gegevensverwerking) kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen.

Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website verkregen is.

Aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft. Op aansprakelijkheid zijn van toepassing de algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en de griffie van de rechtbanken en op verzoek kosteloos verkrijgbaar bij ons kantoor.
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie