BHV & PBM

BHV en PBM

Vanuit de ARBO-wet is het verplicht gesteld dat er een of meerdere BHV’ers op de werkvloer aanwezig moeten zijn. Deze mensen hebben ook bepaalde BHV-artikelen nodig. Alle artikelen die u op dit gebied en op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig hebt kunt u vinden bij EVAC First Aid & Safety Products.

Bedrijfshulpverlening

In ieder bedrijf waar minimaal één werknemer in dienst is, is het verplicht om bedrijfshulpverleners vast te stellen. Een bedrijfshulpverlener biedt hulp bij ongelukken, brand en evacuatie. Indien de bedrijfshulpverlener het incident niet onder controle kan krijgen, moet er hulp van buitenaf worden ingeschakeld. Om in al deze situaties juist te kunnen handelen als bedrijfshulpverlener zijn er bepaalde attributen nodig, zoals noodverlichting, communicatiemiddelen en vluchtladders. Bij EVAC vindt u alle producten die u nodig kunt hebben als BHV’er.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Naast BHV zijn ook de richtlijnen van PBM vastgesteld in de Arbowetgeving. Werkgevers zijn verplicht deze middelen aan te bieden en het gebruik hiervan zoveel mogelijk te stimuleren. Denk hierbij aan producten zoals, helmen, gehoorbescherming, oogbescherming en werkhandschoenen. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die bij EVAC verkrijgbaar zijn voldoen aan de eisen die zijn vastgesteld door de normalisatie-instituten.
 
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie