AED & Reanimatie

AED & reanimatie

De automatische externe defibrillator, ook wel AED genoemd, kan worden gebruikt bij een hartstilstand. Door een AED te gebruiken tijdens het wachten op de ambulancebroeders kan iemands leven worden gered. Met een AED en een cursus om deze te gebruiken, kan iedereen reanimeren. Bij EVAC zijn diverse AED’s verkrijgbaar en alle bijbehorende accessoires, zoals de electroden. Maar ook voor reanimatiepoppen, die nodig zijn tijdens trainingen, kunt u bij EVAC terecht.

AED trainers en AED onderdelen

Iedereen kan een AED gebruiken maar hiervoor is wel een cursus nodig, de AED trainers van EVAC bieden allemaal genoeg functionaliteiten om een goede cursus mee te geven. AED’s bestaan uit verschillende onderdelen en sommige onderdelen hebben een bepaalde levensduur. Zo hebben de electroden een houdbaarheidsdatum en de batterijen die nodig zijn voor de AED moeten op tijd vervangen worden. Alle onderdelen die los vervangen moeten worden eens in de zoveel tijd zijn verkrijgbaar in onze webshop.

AED bevestigingsmaterialen

De AED moet op een handige en opvallende plek opgeruimd zijn, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een AED-kast die geschikt is voor openbare ruimtes maar ook voor een bevestigingspaneel, waarmee u de AED simpel en snel ophangt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op dit gebied of heeft u vragen over de AED’s neem dan gerust contact met ons op.
 
 • Ruim assortimentRuim assortiment
  uit voorraad leverbaar
 • Snelle leveringSnelle levering
  voor 16:00 besteld
  morgen in huis
 • Gratis verzendingGratis verzending
  vanaf 250,00 excl. btw
 • Verbanddoos adviesVerbanddoos advies
  wij helpen u daarbij
 • Gratis downloadGratis download
  van de controle lijsten
 • Heeft u vragen?Heeft u vragen?
  bel +31 88 730 5800

  Werkdagen 08:30 - 17:00
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en updates!

Navigatie